avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada circulatie

Buna ziua,

Puteti sa ma ajutati va rog, cu procedura pentru prelungirea cu 30 zile a devezii de circulatie.
Acum dispun de o dovada de 15 zile.

Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2019
iStefan88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ciupy97 , utilizator 09:17, 4 Iunie 2024
Pentru ce v-a fost suspendat dreptul de circulație pe drumurile publice cu un autovehicul? Ideea este ca pt a prelungi o dovada dvs trebuie sa fi contestat (sau sa contestați dacă mai sunteți in termen) procesul verbal de constatare și sancționare a contravenției. După ce contestați acest proces verbal la Judecătoria competentă, trebuie sa va duceți la instanța (la registratura instanței) și sa solicitați un certificat de grefa cu privire la detaliile dosarului (număr dosar, părți, act contestat, prim termen). Cu acest certificat de grefa va duceți la poliție și va prelungiți dovada. O zi frumoasa
Multumesc pentru raspuns.
Mi s-a deschis un dosar pentru vatamare corporala ( in urmar unui accident in Bucuresti, sector 4. pasagerul din dreapta din cealalta masina a acuzat o durere la degetul de la mana dreapta) si pana la solutionare, am primito dovada pt 15 zile.
In cazul acesta mergeti la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, inainte sa expire dovada si faceti acolo o cerere, dovada vi se elibereaza pe loc.
Multumesc frumos pentru raspuns.

Ana-Maria Dutescu a scris:

In cazul acesta mergeti la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, inainte sa expire dovada si faceti acolo o cerere, dovada vi se elibereaza pe loc.

Buna in această situație sunt și eu . Mi-am prelungit dovada doar că urmează să plec în străinătate pt 2- 3 luni . Și aș vrea să știu dacă după ce vin de acolo se mai poate prelungi dovada de circulație .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)