avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate renunța un administrator-vicepreședinte al CA ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate renunța un administrator-vicepreședinte al CA la indemnizația de conducere în favoarea pensiei anticipate fără să-și piardă funcția de conducere?

Buna ziua,
Va rog frumos un raspuns bazat pe lege, daca un administrtor si in acelasi timp vicepresedinte al CA intr-un SA, poate sa renunte la indemnizatia de conducere in favoarea pensiei anticipate, dar in acelasi timp sa ramana in continuare la conducerea societatii in functia pe care o are ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adrianrus25 , utilizator 08:45, 28 Mai 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru acest raspuns.
Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare functie de conducere in filiala ong A.R. A.R. Buna ziua. Sunt vicepresedinte al unei filiale de asociatie profesionala, neguvernamentala si nonprofit cu personalitate juridica proprie. Vreau sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Renuntare unilaterala administrator srl vali2000 vali2000 Buna ziua! As dori sa-mi precizati cum poate sa renunte un asociat(30% parti sociale) intr-un SRL la functia de administrator in mod unilateral.Numirea in ... (vezi toată discuția)
Director executiv...urgent!!! tugui.nicoleta tugui.nicoleta Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: o persoana este director executiv la un SRL care are ca obiect de activitate distribuirea de dispozitive ... (vezi toată discuția)