avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum recuperez cheltuielile de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

Cum recuperez cheltuielile de judecata

În urma unui proces cu o firma de recuperare,instanta a respins apelul înaintat de acea firma si o obligă la plata cheltuielilor de judecata,definitivă,cum îmi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: taranuflorin36@gmail.com , utilizator 10:03, 28 Mai 2019
Printr-un executor judecatoresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu firma de recuperare.Daca ati avut avocat rugati-l pe el sa ii contacteze.
Mie mereu mi-au plătit cheltuielile.de.judecata pentru clienti.
Își dau seama ca nu are sens sa fie executați silit.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptati redactarea si comunicarea hotararii si apoi notificati-i. In cazul in care nu platesc in urma notificarii, puneti hotararea in executare prin intermediul unui executor judecatoresc.
Cum fac notificarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere executare silită 80raducu 80raducu Bună seara, Printr-o hotarare judecatoreasca definitivă, într-un proces de pretentii(privind o servitute) partea adversa a fost obligată să ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta fara executor Corinutza24 Corinutza24 Care este procedura recuperarii unei sume de bani stabilita printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila? Se poate recupera fara executorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru dupa admiterea contestatiei la executare m_m m_m Buna ziua, Luna aceasta am castigat doua contestatii la executari silite initiate de kruk, anulandu-se toate actele de executare. Hotararile nu sunt ... (vezi toată discuția)