avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna ziua! Sotul meu a depus actele de divort si partaj in luna noiembrie, am fost casatoriti legal 17 ani .
El cere cota 100% deoarece eu in perioada asta nu am lucrat, tin sa mentionez ca eu in toata perioada asta am avut ajutor social si pensie handicap gr 1 sau 2( am un transplant renal) , el lucreaza in strainatate ca marinar.
Are vreo importanta faptul ca eu nu am muncit ? El vrea neaparat casa pe care am construit o in timpul casniciei, a facut chiar si un act de mana cu sora sa in care scrie ca ea ne-a dat banii sa contruim casa( ceea ce nu este adevarat).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:00, 28 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de un avocat care sa va apere. Trebuie sa indepliniti niste proceduri, sa depuneti intampinare.. etc.
Puteti sa faceti plangere penala cumnatei si sotului pt fals, va sfatuiti cu avocatul dvs.
Sotul poate obtine o cota majorata daca a contribuit mai mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă veți construi, alături de avocat, redutele necesare, vă veți alege cu ceva de vreme ce ați avut pensie, ajutor, ați contribuit la munca în gospodărie, etc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune. Imparatul Imparatul Dupa divort sotiaa intentat actiune de partaj bunuri comune. A plecat din casa noastra la parintii ei cu tot cu copilul ce i-a fost incredintat. Ea nu a ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala. drepturile sotului supravietuitor titoidaniela titoidaniela buna ziua. spuneti-mi va rog daca sotul a decedat iar cumnata mea cu care sant in pragul dezbaterii succesiunii va pune in masa succesorala , mobilierul si ... (vezi toată discuția)
Partajul si cum sunt interpretate legile in romania niculici2006 niculici2006 Va rog frumos daca aveti un raspuns pt mine. Sincer, vorbesc in numele unei surori care locuieste in provincie la mare si pt ca nu se poate descurca in astfel ... (vezi toată discuția)