avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii la bloc

Buna ziua, sunt obligată să plătesc reparația acoperişului blocului? A fost reabilitat de Primărie si a rămas doar partea cu țigla in grija locatarilor. Locuiesc la etajul 1, nu am folosit niciodată podul, in schimb ceilalți vecini si-au făcut tot felul de boxe şi l-au ocupat. Eu nu am nevoie deloc sa urc acolo, nu ma interesează. La reparația subsolului am participat, mi s-a părut normal. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:00, 28 Mai 2019
Buna ziua!
Sunteti obligata pentru ca acoperisul face parte din "partile comune" ale unui condomiu, bloc.
La fel cum aveti dreptul sa solicitati un spatiu, o boxa, in pod.
Aveti aceste prevederi in legea 196/2018
Potrivit legii toate ap. aflate in codomeniu contribuie la plata reparatiilor indiferent cum sunt amplasate , cotele de reparatie se iau conform partii indivize din asociatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune la bloc mihaelatavi mihaelatavi De curand am cumparat un apartament la etajul doi, intr un bloc cu trei etaje si parter unde sunt spatii comerciale. Blocul are subsol si pod . Cand am preluat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, recent au aparut infiltratii in acoperisul blocului, ... happah happah Buna seara, Recent au aparut infiltratii in acoperisul blocului, si asociatia de proprietari a inceput sa stranga fonduri pentru reparatie. Din bloc exista ... (vezi toată discuția)
Bună seara locuiesc într un bloc în care sunt doar 10 apartamente ... Simona..R.A Simona..R.A Bună seara locuiesc într un bloc în care sunt doar 10 apartamente acum 10 ani am plătit pentru refacerea acoperișului ,locuind la parter am plătit mai ... (vezi toată discuția)