avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt publice sedintele de contencios administrativ si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt publice sedintele de contencios administrativ si fiscal?

Buna ziua,sunt student la drept si vreau sa merg in instanta la sedinte de administrativ si fiscal,pot intra,sunt publice sedintele? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 00:11, 29 Mai 2019
sigur ca da. sunt publice si puteti merge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant daca stau in camin madamady madamady Buna ziua! Acum termin anul II de facultate. Stau in camin de la inceputul scolii. In primul an de facultate am primit un formular pe care doar l-am semnat, ca ... (vezi toată discuția)
Pronuntare in sedinta publica elenamuscalu elenamuscalu instanta amana pronuntarea pentru o data anume.aceasta pronuntare este facuta in sedinta publica?daca nu suntem in sala cum aflam rezultatul?putem merge la ... (vezi toată discuția)
Bursa privata si internship platit Matei Gabriel Catalin Matei Gabriel Catalin Buna ziua! Am nevoie sa primesc niste raspunsuri la urmatoarea situatie: In urma cu 2 saptamani am semnat un contract de bursa privata cu centrul de ... (vezi toată discuția)