avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pronuntare in sedinta publica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pronuntare in sedinta publica

instanta amana pronuntarea pentru o data anume.aceasta pronuntare este facuta in sedinta publica?daca nu suntem in sala cum aflam rezultatul?putem merge la sedinta ?
Cel mai recent răspuns: elenamuscalu , utilizator 15:19, 19 Noiembrie 2012
la arhiva instantei sau pe portaljust.ro
ma pot duce la sedinta la acea data,sigur se va face publica pronuntarea?
in mod normal asa ar trebui sa se faca pronuntarea in sedinta publica, insa se poate intampla sa nu fie asa, de aceea va puteti interesa de solutie in aceeasi zi sau in ziua urmatoare la arhiva instantei sau pe portalul instantelor.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Cand pot afla solutia? andral andral Pe data de 20 am avut proces si judecatorul a spus ca intr-o saptamana da solutia.Asta inseamna ca vineri,27,ar trebui sa dea aceasta solutie. Cum pot afla ... (vezi toată discuția)
Când / ce va fi urmãtorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecatã? Popescu2012 Popescu2012 Când / ce va fi următorul termen potrivit actualizare din 09.01.2013 de pe portalul instanțelor de judecată? : 08/01/2013 Amână ... (vezi toată discuția)