avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social mixt
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social mixt

Bună seara! Aș dori să știu cum se calculează impozitul la casă dacă am și sediul unei firme acolo. Camera unde am sediu este locuibilă și nu primesc clienți, ci doar fac activitate de birou și fac ornamente hand-made. Firma este ii de organizare evenimente și vom lucra în deplasare
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:45, 29 Mai 2019
Cu o copie dupa certificatul constatator, contractul de comodat, actul de proprietate si buletin mergeti la directia de taxe si impozite a primariei si va explica cum sa completati declaratia si daca e cazul sa platiti impozit suplimentar sau nu pentru apartament.
Mai solicitati tot acolo dar la biroul pentru agenti economici sa va dea sa completati si sa depuneti o declaratie pentru taxa pe firma.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate de productie anamaria_b07 anamaria_b07 Buna ziua! Detin Srl-d si am sediul social cu contract de comodat pe o camera din casa parintiilor.Vreau sa desfasor la sediu activitate de productie in serie ... (vezi toată discuția)