avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Program facturare și contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Program facturare și contabilitate

Bună seara! Tocmai ce am deschis o firmă ii și aș dori să îmi țin contabilitatea singură din diverse motive. Întrebarea mea este: ce program de facturi și contabilitate online este mai rentabil, ușor de folosit și legal din toate punctele de vedere?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:42, 29 Mai 2019
Eu folosesc de programul Cometa Sql de peste 15 ani. Daca nu aveti mai mult de 5 salariati si 10 mijloace fixe, puteti folosi versiunea gratuita. Licenta costa 59 de lei pe luna si va asigura foarte ( poate prea multe ) posibilitati de prelucrare a datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate firma ii Magda95 Magda95 Bună seara! Am deschis o firmă ii și îmi voi ține contabilitatea singură momentan din diverse motive. M-am informat în mare parte, dar aș vrea să mă ... (vezi toată discuția)
Licențe softuri pentru pfa P image P image Bună ziua Doresc sa imi deschid un PFA pentru realizare pagini web pe platforma wix, fără programare, doar folosind platforma online. Pentru prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Program de contabilitate dorina_pascu2000@yahoo.com dorina_pascu2000@yahoo.com Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal ... (vezi toată discuția)