avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de nastere in timpul somajului sau dupa.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de nastere in timpul somajului sau dupa.

Sunt in somaj de pe 01.06. 2009 si as dori sa stiu , daca in timpul perioadei somajului si dupa aceasta perioada pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului ?
- Mentionez ca pina la aceasta data,-01.06.2009- am avut contract de munca timp de 11 ani, timp in care, societatea la care am lucrat si-a schimbat numele de citeva ori, automat si contractul de munca fiind schimbat, ultimul contract fiind semnat la data de 14.08.2008 .
-Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:19, 25 Noiembrie 2009
1. Daca nasteti in timp ce sunteti in somaj, luati certificat medical de maternitate si il duceti la AJOFM care va calculeaza si va plateste indemnizatia de maternitate.
2. Cand intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC se intrerupe si suspenda perioada de somaj si dupa CCC se reia somajul de acolo de unde a ramas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida pe somaj ramona rob ramona rob am intrat pe data de 15.10.2009 in somaj,in urmatoarea luna am ramas insarcinata, intrebare :cum procedez?am fost la medicul de familie, acuma trebe sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + indemnizatie crestere copil dodo83 dodo83 Am absolvit facultatea la zi in iulie 2011 si mi-am depus dosarul pt indemnizatia pt somaj. Acesta (dosarul de somaj) se finalizeaza in 4 octombrie-2011, iar ... (vezi toată discuția)