avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasii Caselor Nationalizate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasii Caselor Nationalizate

Buna ziua, locuiesc cu familia de peste 15 ani intr o casa nationalizata. Despre casa, stiam de la primarie ca nu sunt mostenitori. Asta pana anult trecut cand se pare ca au” inviat” si ca deja se judeca cu primaria dupa ce cu cativa ani inainte au mai incercat un proces, insa nu aveau toate actele. Au castigat, dubios , dar au castigat iar acum ne cer sa parasim casa in 30 de zile , in caz contrar vom fi nevoie sa platim niste cheltuieli de judecata. Tot cineva de la primaria, ne a spus ca putem sta 5 ani in casa sau ca vom sta pana ne vor reloca.

Am mai auzit o varianta, comform careia , ii putem actiona in judecata.

Ce este de facut?. Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
Andrei877, utilizator
Nu mai exista obligatia de a va prelungi contractul cu inca 5 ani,puteti face apărarii în procesul de evacuare în dorința de a amâna/tergiversa inevitabilul.Nu sperați la ani de zile acum se judeca ceva mai repede astfel de speta, căutați un imobil pe piata libera sau faceti cerere la primărie pt imobile sociale daca exista.
Nu mai exista obligatia de a va prelungi contractul cu inca 5 ani,puteti face aparari în procesul de evacuare în dorința de a amâna/tergiversa inevitabilul.Nu sperați la ani de zile acum se judeca ceva mai repede astfel de speta, căutați un imobil pe piata libera sau faceti cerere la primărie pt imobile sociale daca exista.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil - evacuare Lucian27 Lucian27 Buna ziua Locuiesc intr-un apartament cu contract de inchiriere pentru 1996/2000 in baza legii 17/1994, 2000- 2004 in baza legii 114 si og ... (vezi toată discuția)
Evacuare casa nationalizata Alexandragonaciu Alexandragonaciu Buna ziua!Am primit o notificare de la executor,precum ca in data de 20.03.2019 proprietarul a câștigat casa.Noi plătind pana azi chiria la ICRAL fara a ni ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un proces de evacuare? sahlgren sahlgren sunt proprietaru unei case retrocedate pe care am obtinut-o in 2002.cei 5 ani au expirat in 2007, deasemenea si prelungirea in 2008. chiriasul care nu vrea ... (vezi toată discuția)