avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Demolare locuinta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Demolare locuinta

Casa mea o umbreste pe a vecinului in solistitiu de iarna ii umbreste o camera nu are parte de 1 1/2 de lumina si acesta vrea sa imi demoleze casa sau sa ii dau despacubiri dar eu am autorizatie de construire si certificat de urbanizm cand aceste acte mi-au fost date nu mi sa cerut studiu l-am facut in timp dar nu ma avantajeaza cu nimic
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:43, 30 Mai 2019
casa e terminata sau e inca in constructie? daca e terminata, e intabulata si inscrisa in CF? daca raspunsul la aceste intrebari este DA, nu aveti nici o problema.
Nu e intabulata am receptia facuta partial

Adrian Dimitriu a scris:

casa e terminata sau e inca in constructie? daca e terminata, e intabulata si inscrisa in CF? daca raspunsul la aceste intrebari este DA, nu aveti nici o problema.

sunteti sigura ca autorizatia de constructie nu a expirat? studiile de insorire au inceput a fi cerute din 2015 (cf Ordinului 119/2014).
dupa parerea mea ar trebui sa va grabiti sa faceti receptia finala si s-o intabulati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)
Primaria nu a cerut acordul vecinilor pentru construirea unui bloc cu 6 etaje pe hotar, la mai putin de 3 metri de casa mea ritone ritone Subiect: Primaria nu a cerut acordul vecinilor desi pentru alte certificate de urbanism la care probabilitatea de umbrire si cauzare de prejudicii cind ... (vezi toată discuția)
Publicare Bruno1944 Bruno1944 Vecinul meu a construit o mansarda, fara autorizatie de construire, fara sa obtina acordul meu ca vecin, incalcand mai multe drepturi din codul civil si din ... (vezi toată discuția)