Casa mea o umbreste pe a vecinului in solistitiu de iarna ii umbreste o camera nu are parte de 1 1/2 de lumina si acesta vrea sa imi demoleze casa sau sa ii dau despacubiri dar eu am autorizatie de construire si certificat de urbanizm cand aceste acte mi-au fost date nu mi sa cerut studiu l-am facut in timp dar nu ma avantajeaza cu nimic
casa e terminata sau e inca in constructie? daca e terminata, e intabulata si inscrisa in CF? daca raspunsul la aceste intrebari este DA, nu aveti nici o problema.
casa e terminata sau e inca in constructie? daca e terminata, e intabulata si inscrisa in CF? daca raspunsul la aceste intrebari este DA, nu aveti nici o problema.
sunteti sigura ca autorizatia de constructie nu a expirat? studiile de insorire au inceput a fi cerute din 2015 (cf Ordinului 119/2014).
dupa parerea mea ar trebui sa va grabiti sa faceti receptia finala si s-o intabulati
Publicare
Bruno1944
Vecinul meu a construit o mansarda, fara autorizatie de construire, fara sa obtina acordul meu ca vecin, incalcand mai multe drepturi din codul civil si din ... (vezi toată discuția)