avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Am o vecină care, când nu-și ia tratamentul, ...
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Am o vecină care, când nu-și ia tratamentul, efectiv urlă de dimineața până seara în casa scării. Vreau să o dau în judecată dar nu știu de ce acte am nevoie

buna ziua! Am o vecina care efectiv urla de dimineata pana seara in casa scarii.
Doamna este sub treatment medical, deoarece am inteles ca are unele probleme, iar cand nu il ia incepe sa faca asa.
acum ceva timp, dupa foarte multe insistente la sectia de politie, aceasta a fost internata pentru 3 sau 4 saptamani. Au reusit sa o interneze deoarece nu si-a luat pastilele.
Acum suntem in situatia initiala. vreau sa o dau in judecata. as area sa situ de ce acte am nevoie si de ce tip de avocet (care sa se ocupe cu ...).
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos pentru răspuns! Da, are probleme!
12 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solutia in acest caz nu cred ca este juridica, ci medicala. Vreti sa o dati in judecata ca sufera? Ciudat. Inteleg ca va deranjeaza somnul, dar cu putina empatie s-ar putea gasi o solutie umana, cu compasiune, sa o ajutati pe biata femeie si, implicit pe voi, vecinii. Nicidecum datul in judecata nu ar rezolva problemele nimanui, dimpotriva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
Cabinet Avocat ”Claudia M. Postelnicescu”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face cu vecinul schizofrenic? relu_vilcan relu_vilcan buna ziua, va rog sa ma indrumati: am un vecin bolnav de schizofrenie care deranjeaza toti locatarii din scara blocului in care locuiesc. omul face scandal ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice Karryna Karryna Am un vecin cu tulburari psihice , care continua in mod repetet sa ne deranjeze...Nu mai spun ca are un caine , nu stiu daca e de rasa sau nu ,dar de 1 an de ... (vezi toată discuția)
Când poliția nu mai poate face nimic, ce pot face eu? euaceeasi euaceeasi Buna ziua......Vecinul din spatele curtii mele este decedat de 4 ani, proprietatea in acesti ani a fost parasita de mostenitori. Initial urmasii au vrut sa ... (vezi toată discuția)