Buna seara! Intr-un litigiu de munca, instanta acorda un termen viitor si pune in vedere paratei sa depuna statele de plata. Insa in incheiere nu apare aceasta solicitare a subsemnatului aprobata de instanta. Intre timp se schimba completul de judecata si la solicitarea mea referitoare la lipsa acestor state de plata, noul complet sustine ca au fost depuse la volumul 1 din 3 (deci odata cu intampinarea), la pag x pana la z. Astazi am studiat dosarul pentru a face apel la sentinta care mi-a fost defavorabila si am observat ca nu exista statele de plata,iar la paginile respective sunt foi de prezenta nu state. Intre timp am solicitat o copie dupa inregistrarea audio a sedintelor si in aceasta se aude cum primul complet pune in vedere ca parata sa depuna statele de plata, desi in incheiere nu apare aceasta precizare. Se aude si cum celalalt complet care a judecat fondul sustine ca statele sunt la dosar la paginile respective. Insa acolo nu exista asa ceva. Cum pot contesta in apel acest lucru? Multumesc!
Buna ziua,
Asa cum il descrieti aici, il contestati prin motivele de apel.
Formulati cererea de apel si in motivarea cererii de apel prezentati acest lucru pe larg... si alte aspecte pe care le aveti.
Buna seara! Revin cu subiectul pentru ca ma macina situatia. Am tot ascultat inregistrarea si nu pot sa cred cum judecatorul ma mintea in fata. Imi spunea ca la dosar la paginile x,,y...z se afla statele de plata si ele nu erau acolo. Iar mie nu mi-a trecut prin cap sa -i solicit sa mi le arate, deoarece credeam ca nu le-am vazut eu. Mai mult citind motivarea sentintei insasi judecatorul mentioneaza ca la paginile pe care le enumera oral in sedinta se afla altceva (foi de prezenta). Chiar asa te poate minti in fata un judecator fara sa pateasca nimic?Practic a facut declaratii false in favoarea paratei. Am inteles ca pot face apel dar cum ramane cu minciuna? Pai cum sa mai ai incredere in justitie? Am mai patit asa ceva mai demult, dar a fost mai cu perdea nu asa pe fata. Multumesc