avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mi a cazut moloz de la un santier pe masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mi a cazut moloz de la un santier pe masina

buna ziua , langa blocu unde locuiesc se construieste un hotel si cand am plecat cu masina in dreptu hotelului a cazut de la etajul 5 o mana de moloz care mi a indoit plafonu , capota la masina si spart parbrizu , am luat legatura cu ingineru de pe santier si mi a zis ca imi repara masina dar eu vreau sa imi dea si o despagubire timpul meu care il pierd sa repar masina si daca era un om pe stada si nu o masina ce se intampla , cum pot sa procedez in aceasta situatia sa imi repare masina si sa sa imi dea o despagubire ?
Buna ziua,
Fara o hotarare judecatoreasca nu-l puteti obliga la o despagubire, daca el nu vrea de buna -voie sa va acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire krisstta26 krisstta26 Buna ziua!Locuiesc intr-un cartier rezidential(doar cu numele)construit de SC TRIUMF CONSTRUCT SRL.Azi de dimineata am gasit masina lovita,in urma prabusirii ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am avut un accident minor cu un autovehicul, în ... ibuj ibuj Bună seara. Am avut un accident minor cu un autovehicul, în urma căruia mi s a spart bara din fata și capota indoita. Întrebarea mea este: am încheiat ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident masina am3lia am3lia Acum o saptamana sotul meu a avut un accident usor, in sensul ca a lovit alta masina intr-o intersectie, dar celalalt sofer era de vina. Au cazut de acord sa ... (vezi toată discuția)