avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxă auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxă auto

Bună ziua, mă numesc Cosmin și doresc să știu dacă Bancpost a fost preluată de altă bancă, trebuie să anunț organele în măsură și să aduc noul cont bancar pentru restituirea taxei auto sau noul cont de la Transilvania se transformă automat. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: milikutza , utilizator 09:18, 30 Mai 2019
Trebuie sa te duci la Transilvania sa ceri extras de cont si sa-l duci la Anaf unde ai depus dosarul pt recuperarea taxei. Altfel nu ti se va putea vira suma. Nu se transforma automat contul.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2019
milikutza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto, schimbare cont ValentinAdrian ValentinAdrian Buna ziua,in cererea de returnare a taxei auto am declarat în acea cerere un cont IBAN de la banca BRD și între timp am schimbat banca deschizând alt cont ... (vezi toată discuția)
Copie talon inmatriculare Botis Botis Buna ziua, am depus actele pentru recuperarea taxei auto, mi a preluat dosarul sia au spus ca este ok iar acuma au zis ca o sa l respinga deoarece nu este ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Eu gigi Eu gigi Buna ziua am o problema cu restituirea taxei auto masina a fost pe mama din pacate mama a decedat în 2018 ,mama a avut hotărâre judecătorească pentru ... (vezi toată discuția)