avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vouchere vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vouchere vacanta

Buna ziua. Am doua c.i.m. la doua institutii diferite. La una 8 ore/zi iar la cealalta 4 ore/zi, norme intregi. Este legal sa primesc vouchere de vacanta de la ambele? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 30 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul încadrării în sistem de cumul/plata cu ora, voucherele de vacanță sunt acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Geo_88 Geo_88 Buna seara. Un cadru didactic angajat din sept.2018 la o postliceala, in regim plata cu ora, poate beneficia de vocuhere de vacanta? Si unde ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta Adyson1974 Adyson1974 Buna ziua, Imi puteti spune daca unui angajat in sectorul bugetar cu 2 locuri de munca in institutii diferite (ale statului) poate primi cate un voucher de ... (vezi toată discuția)