avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Buna seara.
Un cadru didactic angajat din sept.2018 la o postliceala, in regim plata cu ora, poate beneficia de vocuhere de vacanta? Si unde ar trebui sa se intereseze pentru a intra in posesia lor?
Unitatea de invatamant nu a dat un raspuns clar, daca da sau nu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 12 Iunie 2019
Ordin 3956/2019 privind stabilirea modalității de acordare a voucherelor de vacanță pentru unitățile/instituțiile de învățământ de stat, Ministerul Educației Naționale și alte unități/instituții din subordinea/coordonarea acestuia
art.2
(1) În cazul încadrării în sistem de cumul/plata cu ora, voucherele de vacanță sunt acordate de către angajatorii unde beneficiarii în cauză își au funcția de bază, potrivit legii. Beneficiarii au obligația de a depune la unitate/instituție o declarație în scris în care să precizeze angajatorul unde au funcția de bază.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionara de boala, si sunt incadrata ca si ... annapenet annapenet Buna ziua, Sunt pensionara de boala, si sunt incadrata ca si cadru didactic asociat, cu contract de munca pe un an (sept-august). Mi s-a spus ca nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanță Danielabalea Danielabalea Sunt o mamica aflata în concediu de creștere a copilului din nov 2016 pana la 1 sept 2018, loc de munca deținut în învățământ. Am dreptul la tichete ... (vezi toată discuția)