avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abuz in serviciu, abuz de putere, rea vointa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abuz in serviciu, abuz de putere, rea vointa

Cum se poate actiona impotriva unui functionar public care imi conditioneaza emiterea Autorizatiei de construire de prezentarea unor documente care nu sunt cerute prin Certificatul de urbanism?
Nota: De fiecare data cand prezint un document, mai vrea altul si altul, (repet care nu sunt cerute prin C.Urb.)
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:52, 4 Iunie 2019
Adresati-va cu o cerere catre seful lui. In functie de raspuns va adresati instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie gc gc am depus si eu actele la primarie pentru a primi autorizatie de constructie a unei case si nu am primit-o deoarece drumul de acces la parcela mea este privat ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001, documente de interes public mirelaapostol mirelaapostol In baza legii 544/2001 am solicitat unei primarii copia unui certificat de urbanism si a unei autorizatii de construire. Primaria a raspuns ca :\"intrucat din ... (vezi toată discuția)
Refuz semnatura autorizatie de constructie Mimi123 Mimi123 Buna ziua Am depus dosarul la primarie pentru o autorizatie de constructie. Dosarul a fost semnat de aproape toti cei care trebuiau sa semneze. Mai trebuia o ... (vezi toată discuția)