avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani rochie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani rochie

Buna seara. Acum câteva luni am dat comanda de rochia de mireasă la un atelier. Am contract cu doamna dar bon fiscal nu. Totul sa facut pe facebook deoarece eu sunt in strainatate. I-am arătat doamnei poza cu rochia cum vreau sa fie si a iesit ceva oribil. Eu pana la nunta nu ma mai pot întoarce pentru a o modifica. I-am cerut doamnei bani înapoi si i-am spus ca ii trimit rochia înapoi dar nu vrea. A spus ca vrea sa o refacă. Eu nu mai am cum sa ajung si nici sa risc sa iasă oribila nu mai pot. Ce pot face in aceasta situatie? Nu sunt atat de bogata încât sa dau la gunoi bani pe rochie. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:30, 31 Mai 2019
depinde de ce clauze contractuale aveti si in ce situatii puteti cere restituirea.
daca poza nu e parte la contract, puteti discuta mult si bine. lasati-o s-o refaca, poate-i iese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Croitoreasa magazinului mi-a modificat gresit rochia de mireasa. cum pot obtine returnarea avansului sau schimbarea rochiei? Mihaela-Moldovan Mihaela-Moldovan Am platit un avans de 25% pt o rochie de mireasa disponibila in magazinul din Buc al unui producator spaniol. Rochia era cu 2 masuri mai mare, astfel ca mi-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu 5 luni am fost la un atelier sa-mi comand ... Simona1131 Simona1131 Buna ziua! In urma cu 5 luni am fost la un atelier sa-mi comand rochia de mireasa mult visata. Am vorbit cu doamna de acolo, am ales modelul și am întrebat ... (vezi toată discuția)
Am făcut contract pentru executarea rochiei de mireasă, dar cei de la salon n-au respectat nici modelul, nici mărimea. ce mai pot face acum, ținând cont de faptul că am plătit-o integral în avans? Guguta Guguta Salut Mam adresat la un salon de rochii de mireasa, sami faca rochia dupa plac si modelul care mi-l doresc, am incheiat un contract ni-am inteles la suma de ... (vezi toată discuția)