avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa poluare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa poluare auto

Am cumparat o masina noua in 2010 de la Opel Victoria Brasov, platind-o integral (deci nu a fost in leasing). Taxa de poluare au platit-o ei pe firma, apoi mi-au refacturat-o au incasat-o de la mine. Acum firma a recuperat taxa si de la ANAF (am copie dupa documentul de restituire catre ei) insa nu vor sa o mai restituie catre mine invocand faptul ca firma are greutati. Am purtat discutii cu persoane din conducere fara rezultat dupa care le-am trimis o cerere in acest sens prin posta cu confirmare de primire, plicul intorcandu-se la mine neridicat. Nu cred ca sunt singura persoana in aceasta situatie, exista cumva o cale de rezolvare? Multumesc anticipat pentru orice ajutor.
Maria
Cel mai recent răspuns: Alina0688 , utilizator 14:42, 31 Mai 2019
Daca nu merge pe cale amiabila, atunci ii puteti actiona in instanta, facand dovada celor sustinute de dvs. prin anexarea documentelor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA va rog sa-mi raspundeti in legatura cu taxa de poluare ! deci : autoturism M1 , OPEL VIVARO capacitate cilindrica 1995 , CO2 : 224g/km , masa max.tehn.adm.a ... (vezi toată discuția)
Tva perceput corect? cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am o problema legat de un tva si nu stiu cum este corect. In 2008 am achizitionat o masina in leasing pentru care firma de leasing a platit ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare (taxa poluare) rodica2012 rodica2012 Buna ziua, am achizitionat un autoturism fabricat in 2008, neinmatriculat, din parcul de auto rulate Bcr Leasing, pe firma. Taxa de poluare a fost refacturata ... (vezi toată discuția)