avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie autoturism

buna ziua! se poate face act de donatie pe un autoturism care este pe numele meu dar am poprire pe conturi si am o amenda de circulatie neachitata. cum se procedeaza? masina mea vreau sa o inscriu pe un alt nume si vreau sa o fac cu act de donatie nu cu contract de vanzare cumparare. multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:30, 31 Mai 2019
oare ce sperati sa obtineti donandu-va masina? ca donati sau vindeti, ca sa o radiati fiscal,trebuia sa va scoateti certificat si fiscal si obtineti dupa ce platiti amenda, impozitul.. ce datorii mai aveti.
motivele imi apartin...daca achit amenda banii se duc automat pe poprire, pe care o am pe niste datorii pe care nu le-am facut eu si pana se finalizeaza tot nu am ce face ...dar vreau ca masina mea sa fie pe un alt nume si intreb daca se poate proceda intr-un fel..
v-am intrebat de motive ca sa nu donati degeaba, donatia poate fi revocata la cererea unui creditor de ex.
pt a plati amenda, nu trebuie sa aveti cont la banca,, deci nu are cum sa se duca bbanii prin alte parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar pentru datorii la fisc Ynnutza Ynnutza Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: sotului meu i s-a instituit poprirea asupra unor conturi bancare datorita neplatii unor asa -zise datorii (taxe) la ... (vezi toată discuția)
Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru doua credite neplatite alexa1305 alexa1305 Am contractate 2 credite de nevoi personale fara garantii la 2 banci diferite.De-a lungul timpului, au intervenit probleme si nu am mai avut posibilitatea ... (vezi toată discuția)