avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor protejat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor protejat

In ce conditii se poate proteja identitatea unei persoane care doreste sa faca un denunt? Este doar o himeră protejarea identitatii sau are efecte reale ? Cat timp iti este protejată identitatea ? Partea acuzată daca studiază dosarul nu poate afla cine a depus mărturie? Intreb deoarece un eventual denunt si aflarea identității mele mi-as pune in pericol familia .

Alte discuții în legătură

Martor identitate reala & martor identitate protejata & colaborator Sorindmt Sorindmt Mi se cere sa mint in calitate de martor cu identitate reala si sa spun adevarul ulterior in calitate de martor cu identitate protejata . Ce sa fac? ... (vezi toată discuția)
Denuntator JohnJohn JohnJohn Problema: clientul - arestat preventiv sub invinuirea trafic de droguri. Ar fi pe punctul de a fi cooperant in sensul Art16 din Legea 143/2000 insa se teme pt ... (vezi toată discuția)
Se pot audia martorii cu forta sau sub acoperire? Tarzan2012 Tarzan2012 intr-un proces stiu ca trebuie audiati si martori. AAA are dovezi clare impotriva lui BBB,insa martorii pe care ii cheama AAA se tem sa vina la judecata ptr a ... (vezi toată discuția)