Buna!
In primul rand va multumesc pt raspuns!
Daca imi permiteti asi mai da cateva informati despre situati asta.
Stiu foarte bine ca am gresit cand am lasat fetita la ei.
dar nu am lasat-o cu scopul de a-mi abandona fetita.
in astea 3 ani am avut contact cu minora ,in fiecare zi am fost la ea sa ne jucam.
Pe mine ma deranjeaza ca este facut impotriva mea ,si ca bunica minorei de fiecare dat ma amenita cu prostiile ei.
Vara asta am fost in somaj tehnic 3 luni si puteam sa iau fetita la mine,dar bunica cand a vazut ca fetita se simte foarte bine cu mine si in fiecare zi ma astepta sa ma duc dupa ea ,probabil o deranjat-o si nu a mai lasat fetita la mine,spunea ca e rosu in gat.Am dus-o la medicul de familie,si a consultat fetita si nu avea absolut nimica.
Asta era doar un motiv sa nu lese cu mine.
Daca nu ar fi copilu sucit la cap ea ar fii cu mine,numai ca este amenitata si ea saraca,ca daca vine la mine sa stea atunci acolo nu mai are ce cauta,(bunica nu o mai primeste inapoi)cu asta e speriata.
Nu mi se pare un lucru normal ca fetita de 6 ani sa fie asa tradus in portiva mea.
La fetita mea e frica de bunica sa ca tot timpul stiga la ea.
Cand e nervoasa (bunica)fetita nici nu are curajul sa ma pomeneasca,ca mami ar veni dupa mine.Ei i se pare mai simplu ca ma refuza.
am avocat si am facut plangere penala,impotriva fostului sot dar adevarul e ca nu cu el am probleme.Cu mam lui.
As da pe bunica in tribunal pt ca face copilul improtriva mea,si ca o tine in minciuni.
Va multumesc din tot suflet ca va ocupati cu situatia mea dificila.
Cu toata stima Molly28.
~ final discuție ~