avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Serviciul de probatiune

Am primit de curand o condamnare cu suspendare pe art 336 alin.2 , ce mi-a ramas definitiva de 4-5 zile . Intrebarea mea e in legatura cu probatiunea , inca nu m-a sunat nimeni de la probatiune si nu am primit decat o copie a hotararii nimic altceva . Ce o sa se intample cand merg la probatiune , trebuie sa ma bage intr-un program de reabilitare in societate ( scria in Hotarare). Mi se vor face teste anti-drog sau ceva de genu ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicării pedepsei . DerekA DerekA Buna seara ! Intrebarea mea este: Astazi am avut sedinta de judecata pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Solutie: Amanarea ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan și deținere Andrei22121 Andrei22121 Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului și mi a fost găsit și ... (vezi toată discuția)