avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare imobil

Am cumparat un imobil in 2007. Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare in care se specifica si faptul ca blocul are canalizare. S-au aratat si poze cu fatada imobilului, am fost multumita de aspect si am incheiat contractul de vanzare cumparare.
Ulterior am descoperit ca blocul are fosa septica, iar fatada e departe de ceea ce au prezentat constructorii.Pot face ceva in acest sens, sa cer despagubiri in instanta? Mentionez ca stau la etajul 3 si am probleme si cu acoperisul, iarna curgand apa prin tavan.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:02, 25 Noiembrie 2009
Sigur ca puteti da in judecata constructorul vanzator.
Dar trebuie sa vedeti exact ce se stipuleaza in contract, in legatura cu viciile ascunse, cu nerespectarea contractului, referitor la canalizare etc.
Inainte de a promova o actiune in instanta va sugerez sa va adresati unui jurist ori avocat care sa vada actele si sa va asiste in demersul d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse imobil. cum pot obliga fostul proprietar să le remedieze? Ani cosma Ani cosma Buna seara! Am cumparat in martie o casa. Proprietarul s-a angajat ca pana la 23 aprilie imi preda casa imprejmuita, racordata la utilitati si fara vicii ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare panaitcorneliu panaitcorneliu Buna dimineața și La mulți ani! In anul 2015 am cumpărat un imobil pe firmă prin Banca (credit imobiliar) în anul 2016-2017 am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Bloc fara asociatie de locatari, marul discordiei plata reparatiilor pentru fosa septica acremene acremene Prima problema la care am nevoie de raspuns este daca in cazul nostru se poate infiinta o asociatie de locatari, in urmatoarele conditii: - bloc de 20 de ap, ... (vezi toată discuția)