avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tranfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tranfer

Daca lucrez că asistent medical generalist la spitalul județean, mă pot transfera la serviciul județean de ambulanță?
Precizez faptul că spitalul județean este subordonat Consiliului Județean, iar Ambulanta Ministerului Sănătății. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 16 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

In speta, va puteti transfera daca postul este similar sau echivalent.
daca lucru la o firma privata si vreau sa imi fac transfer la o alta firma de stat se poate pentru ca fac discriminare .Se poate face un transfer de la un spital cu suport covit la o gradinita de stat
Nu se poate .. transferul opereaza numai intre entitati din sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt asistenta medicala în secție upu, spital județean ... ada bejan ada bejan Bună ziua! Sunt asistenta medicala în secție UPU, Spital Județean de urgenta și doresc sa ma transfer într-o secție ATI al unui alt spital din oraș. ... (vezi toată discuția)
Angajare andreea pad andreea pad La Consiliul judetean se poate aduce, prin transfer, de la o institutie subordonata un sofer fara studii medii ? (vezi toată discuția)