avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Speta
O societate comerciala are o creanta la AFP de aproximativ 50.000 Euro. Administratorul societatii in ,,colaborare,, cu directorul AFP a aranjat o licitatie publica pentru spatiul pus ca si garantie, pentru o suma de 500.000 Euro. Dupa doua termene consecutive, in care nu s-a prezentat nimeni la licitatie, cei doi au decis sa fie scoasa de la procedura de licitatie.
Intrebare
Exista posibilitatea ca o alta persoana fizica sau juridica sa mearga la AFP si sa solicite achitarea sumei , respectiv sa cumpere creanta pe care o are de recuperat AFP (50.000 Euro)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 12:22, 25 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Se poate , printr- un contract de cesiune de creanta .
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2009
Marius Zaharia, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu de la o firma care ulterior a fost trecuta sub administrare juduciara NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, In urma cu 6 luni am inchiriat un spatiu comercial destinat alimentatiei publice (restaurant) de la admininstratorul unei alte societati ... (vezi toată discuția)
O sa imi pot recupera banii imprumutati? Fullbet Fullbet Buna ziua, este o poveste mai lunga dar sper sa aveti timp sa o cititi si sa ma ajutati, in urma cu aproximativ 2 ani i-am imprumutat unui prieten 9.000 euro ... (vezi toată discuția)
Creante banca irina2011 irina2011 Buna ziua, as avea nevoie de ajutor in urmatoarea speta. clientul X, actionar unic la o societate comerciala are doua credite cu garantii ipotecare la doua ... (vezi toată discuția)