avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare pt limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare pt limita de varsta

In aprilie 2013 am iesit la pensie dr invaliditate, in mai 2019 am iesit la pensie pt limita de varsta., cum este posibil ca ultima pensie sa fie mai mica decat cea de invaliditate ? Stagiu de cotizare 45 ani 6luni.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:45, 4 Iunie 2019
Ceai 6 ani pensie de boală intră în calcul ca stagiu asimilat, și astfel punctajul scade. Asta ar fi una din cauzele scăderii pensiei.
Punctajul mediu anual scade datorita faptului ca stagiul potential a fost inlocuit cu stagiul asimilat(pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie Tenea Maria Tenea Maria Sunt nascută in 1960 luna octombrie Am lucrat 21 ani si 4 luni In anul 2002 am iesit la pensie de invaliditate de gradul2 cu un punctaj de23.2439iar ... (vezi toată discuția)
Speta negru daniel negru daniel Ce trebuie sa fac in urmatorul caz patit : persoana cu handicap ma pensionez pe caz de boala cu o anumita vechime obtin punctaj din oficiu si dupa 3 luni mai ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie invatamant. clementmihai clementmihai Ma poate ajuta cineva cum as putea sa fac un calcul, chiar grosso modo, pentru un pensionar care a fost educatoare timp de 25 de ani, apoi a intrerupt 4 ani, ... (vezi toată discuția)