avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Teren pentru tineri casatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Teren pentru tineri casatoriti

Buna ziua dacă cineva vinde un teren obținut de la primărie prin legea pentru tineri căsătoriți și eu îl cumpăr se poate face legal acte?(ținând cont de faptul ca nu ar fi legal vânzarea terenului,terenul fiind doar concesionat)

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de proprietate de proprietarul cladirii de deasupra terenului eagle_free eagle_free Buna ziua. As dori si eu o indrumare in legatura cu o problema referitoare la un teren, proprietate a primariei. Situatia se prezinta in felul urmator: Un ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui teren agricol fara carte de identitate... Simona1608 Simona1608 Buna ziua tuturora. As dori sa stiu care ar fi posibilitatea de a vinde un teren agricol, unic proprietar, situat in Judetul Timis, tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)