avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aceeasi limită?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aceeasi limită?

Bună ziua! Exista posibilitatea ca după măsurarea unui teren de către doi ingineri diferiți să se stabilească limite diferite? limita cu pricina este lângă o stradă, în restul perimetrului e la fel. Cum se va clarifica situația?
Cel mai recent răspuns: alina.alin , utilizator 12:09, 5 Iunie 2019
Cel mai posibil se va ajunge in instanta de judecata si se va dispune efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea topografie.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata topograful? Aryela Aryela Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: pot da in judecata pe topograful care a facut masuratoare la un teren. Este vorba de o mostenire un ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara topografica Iondalea Iondalea Sunt parat intr-un dosar de granituire si as dori sa mi spuneti daca as putea depune o expertiza judiciara topografica pe cheltuiala mea, deoarece expertul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea valorii de piata teren razvan_1971 razvan_1971 Buna ziua, In anul 2006, intr-un proces de revendicare imobiliara, instanta a solicitat identificarea si stabilirea valorii de piata a unui teren ... (vezi toată discuția)