avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune

Daca in 2002 s-a intabulat o casa nou construita pe un drum al primariei in suprafata de 63 mp (din cate stiu este domeniu public, fapt produs din eroarea primariei) si s-a adus la cunostinta de eroare și chiar s-au facut demersuri de cumpararare de catre proprietarul imobilului... dar fara reusita, se poate invoca dreptul de uzucapiune pentru cei 63 mp? Daca da, cum?
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
Annau Marinela, utilizator

Alte discuții în legătură

Uzucapiune mihaelamosman mihaelamosman in anul 1972 parintii mei au cumparat o casa cu 1100 mp teren,cu chitanta de mana si pentru care am obtinut ulterior titlu de proprietate.In prelungirea ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Legea fondului funciar Stoiancornel Stoiancornel Va rog, cine ma poate lamuri? In 1974 parintii mei au cumparat casa de la Stat cf Legea 4/1974 iar in Decizie si in Titlul de proprietate sunt trecuti la ... (vezi toată discuția)