avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din CIC la alt angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din CIC la alt angajator

Doresc sa revin la serviciu din CIC cu 60 zile inainte de implinirea copilului a 2 ani, pentru a beneficia de stimulentul de insertie.
Nu doresc sa revin la vechiul loc de munca, ci am primit o oferta de munca de la alta societate.
Pot incheia un contract de munca pe 2 ore cu noul angajator, iar apoi sa ma duc la vechiul angajator si sa fac cerere de revenire din CIC si demisie ?
Este ok daca procedez asa, ma afecteaza in vreun fel la stimulentul de insertie?
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2019
iulya_amc2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 4 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incheia un contract de munca pe 2 ore cu un alt angajator, iar apoi sa mergeti la vechiul angajator si sa faceti cerere de revenire din CCC si, totodata, de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din cic și demisia tdiana21 tdiana21 Buna seara !Momentan sunt in CIC. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, ar trebui sa ma întorc la serviciu din 10 mai, doar ca mi-am găsit un alt ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu crestere copil Rocsanaa1 Rocsanaa1 Buna ziua! Sunt in cic pana la cei 2 ani ai copilului,dar doresc sa ma intorc la munca mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)