avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare sanatate

Buna ziua,
Din momentul in care iti dai demisia, cat timp mai esti asigurat medical?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocatnetforumuser , utilizator 23:08, 3 Iunie 2019
Un fost salariat mai este asigurat medical (cum ziceti dumneavoastra) inca 3 (trei) luni dupa incetarea contractului individual de munca.
Multumesc mult.

Iulian Manea a scris:

Un fost salariat mai este asigurat medical (cum ziceti dumneavoastra) inca 3 (trei) luni dupa incetarea contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru legal drepturile de asigurat. catalinks catalinks Dacă mi am dat demisia și aștept decizia de pensionare, în tot acest interval nu beneficiez de drepturile de asigurat? As dori sa știu care este cadrul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate asigurare medicala angajat doriacristina doriacristina Buna ziua, Cat timp mai este valabila asigurarea medicala a angajatului a carui contract a incetat cu acordul partilor? Dar in cazul demisiei sau a ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat demisie acuta acuta Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: Am un salariat ca are concediu medical pana in data de 30.092012. Astazi 20.09.2012 s-a prezentat cu o cerere ... (vezi toată discuția)