avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bilet de tratament prin casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bilet de tratament prin casa de pensii

Buna ziua ,
Doresc sa obtin un bilet de recuperare in statiune prin casa de pensii .
Sunt salariata si am salariul minim pe economie insa mai am un venit din inchirierea unui apartament. Va rog sa-mi spuneti , cum voi plati biletul de tratament : 50% din salariu sau 50% din total venit ?

Alte discuții în legătură

Cat plateste un angajat pt. un bilet de tratament ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugaminteam daca poate cineva sa-mi spuna, un angajat cat trebuie sa plateasca la casa de pensii pentru un bilet de tratament de 18 zile ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap-drepturi bilete gratuite tratament balnear cocos44 cocos44 Sunt persoana cu [b]handicap fizic grav[/b],permanent,nerevizuibil,cu asistent personal;de asemenea am si calitatea de [b]pensionara de limita de ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap maziluflorin maziluflorin Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este cuantumul din indemnizatie sau din salariul minim, care trebuie sa il achite o persoana cu handicap accentuat, pentru ... (vezi toată discuția)