avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de renuntare ... refuzata de instanta !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de renuntare ... refuzata de instanta !

ca intervenient intr-un dosar civil am adresat instantei o cerere de renuntare , pentru ca oricum nu aveam milioanele pe care mi le ceruse ca taxa de timbru .. Surpriza insa ! judecatoarea m-a 'obraznicit' ! ... cum sa 'plec' asa, cand vreau eu !? B-) .. si nu a vrut sa imi primeasca cererea de renuntare ... :D Intai sa stabileasca, cica, taxa de timbru, si mai vedem dup-aia ... :P Ce pot sa fac in situatia asta ? este vreo alta cale prin care pot transmite cererea ? si aceasta sa fie luata in considerare ? sa ajunga la dosar ?
Multumiri anticipate !!!! ;)
Cel mai recent răspuns: lee.view , utilizator 15:08, 20 Mai 2006
eu cred ca poate fi trimisa prin posta, cu confirmare de primire.
Cu indicarea instantei / numarului de dosar ...
nu timbrati cererea si va fi anulata ca netimbrata.
politica instantei este corecta, ea este investita cu solutionarea cauzei dupa timbrare. implicit cererea de renuntare poate fi discutata dupa timbrare.
cam asa am inteles si eu .. Ce nu am inteles este refuzul instantei de a-mi primi o hartie/cerere/nota -- prin care vroiam sa arat cat de multumit sunt de prestatia celui care imparte Dreptatea ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Marius Negut Marius Negut In speta se face partajul intre reclamant si parat,asupra unei constructii formata din 4 camere si un hol.In proces intervine un copil al celor doi care ... (vezi toată discuția)
Renuntare la cerere de chemare in judecata emilalex emilalex pentru arenunta la cererea de chemare in judecata trebuie sa o timbrez inainte cu toata suma pe care treb sa o achit cu titlu de taxa de timbru? eu renunt la ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã anulatã ca netimbratã. cãi de urmat nyusziful nyusziful Buna ziua, Este corecta aceasta solutie? Am inaintat cerere in contencios administrativ impotriva Primariei, prin care am solicitat suspendarea unei ... (vezi toată discuția)