avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nereguli administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nereguli administrator bloc

Cine are obligația de a stabili nr. de persoane dintr-un ap. pentru calcularea cheltuielilor comune(curent casa scării +lift și salubritate?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 12:00, 4 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numarul persoanelor care locuiesc intr-un apartament este(asa ar fi normal) inscris in cartea de imobil. Conform legii, fiecare proprietar anunta modificarea nr-lui de persoane care locuiesc in apartament, conducerii asociatiei(presedintelui). Circuitul documentelor: cerere de scoatere sau introducere a unui nr. de "n" persoane, se aproba de presedinte, se da administratorului sa actualizeze datele pentru calcularea cotelor de cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Conflict cu administratorul blocului cu privire la persoane plecate dar pt care trebuie sa platesc iliecraciu76 iliecraciu76 tatal si sora mea sunt plecati din tara de mult timp vin acasa 1 data sau de 2 ori pe an este legal sa mi se ia bani si pentru ei cu toate ca ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fondul de rulment danny78 danny78 De la inceput tin sa specific faptul ca eu inca nu locuiesc in apartamentul respectiv ( nu este trecuta nici o persoana la intretinere ). Este normal sa mi se ... (vezi toată discuția)