Ce acte trebui sa depun pt ai i evacua sa pot folosi uscatoria? Am și 12 semnături de la locatarii scării în are stau ceilalți 8 nu vor sa semneze plus 4 care nu locuiesc aici.
Uscatoria este parte comuna si asociaitia trebuie sa rezolve situatia, pentru ca tot conducerea asociaitii le-a permis sa se instaleze acolo. Sesizati conducerea asociaitiei (presedintele, comitetul). Daca nu va intelege puteti sesiza politia.
Sesizati oficial problema presedintelui de asociatie care in conformitate cu dispozitiile in vigoare si atributiile care ii revin detine competenta sa dispuna masurile necesare asigurarii accesului neconditionat la partea comuna condominiu
Cum sa procedez?
Ancacristi
Locuiesc la parter,si din aprilie pana acum a refulat in baie din teava de evacuare, infundata de ceilalti locatari ai scarii,dupa cum afirma instalatorul ... (vezi toată discuția)
Spatiu public
ikoltac
Bună ziua,
Asociația de proprietari are o nelămurire: scara interioară din imobil, respectiv scara exterioara de la scara blocului spre trotuar sunt ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului
cristta
In cazul in care parintii mei sunt proprietarii unui apartament, eu, fiica lor locuiesc in acel apartament, cum pot proceda in cazul in care unul dintre ... (vezi toată discuția)