avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces încredințare copil, probe audio
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces încredințare copil, probe audio

Buna ziua! Înregistrările audio se accepta la un proces?? Va mulțumesc!
Buna ziua
Transpuneti-le pe CD-uri si faceti si transcriptul si depuneti-le.
Coroborate cu celelalte probe se vor avea in vedere.
Mulțumesc! Transcript??? Ce înseamnă???
Sa notati pe o foaie, sa transcrieti, toata discutia dupa acel CD, e edificarea, numirea, persoanelor ce participa la discutii.
Spre ex.;
Ion- Buna, Maria. Ce faci?
Maria- Buna. Acum am ajuns acasa...
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
Mulțumesc!
Da, sunt mijloace materiale de proba, totusi , acestea trebuie verificate,pentru a nu fi trucate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice -probe in dosar? ANDREI ANCA ANDREI ANCA Inregistrarile audio ,facute cu telefonul mobil pot fi folosite in instanta,sunt admise? (vezi toată discuția)
Proba cu înregistrare audio este legală/admisibilă? mi-am înregistrat patronul recunoscând că nu vrea să-mi plătească salariul dar judecătorul a respins-o dserban dserban Am un litigiu de munca pe rol intrucat fostul angajator nu mi-a platit salariul. La sedinta de judecata, am propus si proba cu inregistrarea audio cu patronul ... (vezi toată discuția)