avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional nesemnat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional nesemnat

Buna ziua
Am constatat cand am solicitat incetarea CIM cu acordul partilor ca la dosarul de personal exista un act adititional nesemnat de mine prin care salariul brut era altul decat cel convenit.
In 2017, atunci cand a aparut OUG care 79/2017 care stipula trecerea contributiilor de la angajator la angajat mi s-a stabilit un anumit salariu. incepand cu 01.01.2018. Mentionez ca am fost angajata cu un contract de munca cu un timp partial (4 ore/zi)
Incepnd cu luna februarie a intrat in vigoare OUG nr.3/2018 care specifica ca o parte din cheltuieli sunt suportate de angajator. In aceste conditii salariul net a ramas cel de la nivelul lunii ianuarie 2018.
Eu nu am semnat niciun alt act aditional decat cel din 29 decembrie 2017. La dosarul de personal actul aditional initial a disparut si in locul lui a aparut un act aditional cu acelasi numar si data , dar cu un salariu brut mult mai mic
Ce pasi trebuie sa urmez pentru a mi se da diferenta de bani dintre salariul net inainte de OUG nr.3/2018 ;si cel dupa intrarea in vigoare a acesteia
Mentionez ca am aflat de OUG nr.3/2018 deabia in martie 2019 fapt ce a condus la decizia de solicita la incetarea CIM cu acordul partiloe
Mentionez ca mi=s-a eliberat un extras din REVISAL , dar fara sa existe nicio semnatura de conformitate, si in plus Adeverinta cu vechimea in munca este intocmita gresit
Cu stima
Eliza
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 4 Iunie 2019
Va puteti adresa ITM-ului si/sau instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua .As dori sa stiu daca ptr.bibliotecari comunali incepind cu data de 1 iulie sa acordat odata cu personalul din administratie marire salariala sau se ... (vezi toată discuția)
Nesemnarea actului aditional la cim Vikktor Vikktor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce repercusiuni poate avea, asupra angajatului, nesemnarea actului aditional la CIM odata cu schimbarea legii de impozitare ... (vezi toată discuția)
Oug 79 Andreea944 Andreea944 Buna ziua, As dori o confirmare a ceea ce urmeaza : Societatea noastra are 20 de angajati, iar in urma noii legi trebuie sa desemnam un reprezentant legal ... (vezi toată discuția)