avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Filiala in Roumania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Filiala in Roumania

Buna ziua,

As dori sa stiu daca am o firma inregistrata in Marea Britanie, pot deschide o filiala si in romania? pentru comercializarea produselor?
sau am nevoie de un SRL infiintat si in Romania pentru a putea face comert,

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: atticusfortezza , utilizator 17:13, 4 Iunie 2019
Da, puteti sa desfasurati activitate pe teritoriul administrativ al Romaniei prin firma inregistrata in UK, insa obligatiile fiscale se vor stabili in baza prevederilor acordului/conventiei pentru evitarea dublei impunei, incheiata intre Marea Britanie si Romania. Lecturati aceste prevederi, le gasiti pe pagina ANAF aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
atticusfortezza, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare punct de lucru ilieoda ilieoda Buna ziua. Imi puteti spune, va rog daca o firma cu sediul social in Spania, poate infiinta un punct de lucru in UK, sau poate presta lucrari si servicii pe ... (vezi toată discuția)
Companie engleza operind in romania callingcard callingcard Are voie? Ideea este sa inregistrez o companie engleza care sa opereze in Romania vinzind carduri de reduceri. Cardurile vor fi vindute pe internet, in ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala germana cu activitate in romania BirsanPaul BirsanPaul Buna ziua, Va expun urmatoarea situatie: O firma germana cu activitate in comercializarea si personalizarea articolelor textile doreste sa inceapa ... (vezi toată discuția)