avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare punct de lucru

Buna ziua. Imi puteti spune, va rog daca o firma cu sediul social in Spania, poate infiinta un punct de lucru in UK, sau poate presta lucrari si servicii pe teritoriul Marii Britanii?
Mentionez ca domeniul de activitate este - Constructii, amenajari interioare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:12, 17 Iulie 2012
Problema pare complexa, insa consider ca este relativ simpla: va invit sa lecturati cu atentie conventia pentru evitarea dublei impuneri dintre Regatul Unit si Spania, semnata la 21 octombrie 1975, act in care veti gasi conditiile speciale in cazul in care o firma inregistrata intr-unul din aceste doua tari poate desfasura activitati economice pe teritoriul celeilalte.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2012
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie engleza operind in romania callingcard callingcard Are voie? Ideea este sa inregistrez o companie engleza care sa opereze in Romania vinzind carduri de reduceri. Cardurile vor fi vindute pe internet, in ... (vezi toată discuția)
Impozit venituri nerezidenti OCN OCN Buna ziua, O persoana juridica din Romania (beneficiar) a incheiat cu o persoana juridica din Spania (prestator) un contract de prestari servicii management, ... (vezi toată discuția)
Filiala in roumania Alexbuy Alexbuy Buna ziua, As dori sa stiu daca am o firma inregistrata in Marea Britanie, pot deschide o filiala si in romania? pentru comercializarea produselor? sau ... (vezi toată discuția)