avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară stabilită prin birou notarial?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară stabilită prin birou notarial?

Buna ziua! Am doi copii minori în întreținere. Fostul soț mi-a recomandat sa-l dau in judecata pentru a creste pensia alimentara având în vedere că i-a fost crescut salariul. Acest demers se poate rezolva apelând la serviciile unui notar, fără a exista posibilitatea de a ataca decizia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ianadriana , utilizator 22:45, 4 Iunie 2019
La NOTAR se poate stabili doar amiabil. Dacă el nu vrea să coopereze, trebuie să apelați la instanța de judecată.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar prin instanța se poate si ar fi bine sa va grăbiți.
O sa va plateasca si avocatul daca veti angaja avocat.
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Doar prin instanța se poate si ar fi bine sa va grăbiți.
O sa va plateasca si avocatul daca veti angaja avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor Dianaanna Dianaanna Buna ziua, sunt divorțata de 10 ani și am 2 copii minori. Eu și fostul soț avem custodie comună pt copii. Copii sunt la mine dar pt ca nu mai pot avea ... (vezi toată discuția)
Divort andreea_roshkata andreea_roshkata Buna ziua! Vreau sa divortez de sotul meu cu care am 2 copii minori si as vrea incredintarea lor si pensie alimentara. Imi puteti da un sfat si sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Maria36 Maria36 Sunt divortata de aproape un an si din casnicia anterioara am 2 copii un baietel de 12 ani si o fetita de 7 ani jumate.In urma deciziei divortului fetita a ... (vezi toată discuția)