avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu fara titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu fara titlu executoriu

Buna ziua!
vreau sa stiu ce pot sa fac daca primaria mi-a pus poprire pe salariu ,dar d-na din contabilitate, mi-a facut virat in contul 2 salarii un salariu al meu dar sa virat si salariu meu , dupa ce au vazut ca au gresit ca mi-au virat inca un salariu iar dupa ce au realizat ca bani sunt in contul meu cei de la primarie mi-au oprit salariu timp de 6 luni dar fara niciun titlu executoriu. ce pot sa fac pot sa inaintez un proces pentru problema asta mi-a fost oprit mai mult de 1/3 din salariu!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:38, 5 Iulie 2019
facut virat in contul 2 salarii un salariu al meu dar sa virat si salariu meu , dupa ce au vazut ca au gresit ca mi-au virat inca un salariu

dvs ce ati intelege daca ati citi citatul?
Pt ce v-a oprit primaria bani ? ca se poate sa existe titlu executoriu.
Cine a infiintat poprirea pe cont ?
Se poate face contestatie la executare, fie la anaf daca ei v-au pus poprire, fie la instanta daca un executor a infiintat poprirea la cererea primariei. Termenul de contestatie e de 15 zile.
scz, am scris de doua ori salariul meu'' culmea este ca eu nu am primit niciun document in care sa rezulte ca sunt eu de vina cu aceea problema eu nu am stiut si am sunat la banca dar banaca au vazut ca este salariu de la primarie.
Daca pe dvs nu va intereseaza problema, pe noi nici atat.

Nu se intelege mai nimic din postare si termenul de a contesta a trecut, dvs ati intrat pe site dupa o luna ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face executarea unei datorii ? perlutina perlutina Am cistigat un proces cu o primarie de sector. Au sa imi plateasca cheltuieli de judecata. Am fost la executor. Acesta zice ca a pus poprire pe cont-conturile ... (vezi toată discuția)
Poprire de la finante pentru un salariat dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Tocmai am primit la un SRL.o adresa de infiintare a popririi de la AFP inotita de o somatie si un titlu executoriu, in care in temeiul art.149 din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu dududodo dududodo Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate pune poprire pe salariu , iar prin aceasta poprire timp de minim 2 luni mi se va lua tot salariu.Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)