avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat fictiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat fictiv

Buna seara,am o intrebare ub pic banala , in timp ce majoritatea s-ar plinge ca au muncit la negru la mine e invers .Am fost angajat fara stirea mea aproape 2 ani iar acum ma trezesc ca am de platit la stat cotravaloarea alocatiei complementare.Eu am fost angajat la o firma din ro.dar am muncit in Italia prin august 2016 apoi in octombrie aceasta firma ma angajat pe contract de Italia si am muncit pina in octombrie 2017 cind am plecat de la aceasta firma si nu am mai fost nicaieri angajat .Acum in iunie 2019 figurez angajat fara ca eu sa fi munci pentru firma aceasta .
As vrea un sfat cum as putea sa actionez .
Mentionez ca fotul sef a dat vina pe contabila si nici nu vrea sa auda de despagubiri.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2019
Vasile ciocadau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasile ciocadau , utilizator 08:10, 5 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune plangere penala pentru fals .
Miltumes mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin din nou, sunt in italia din 2017 fără întrerupere... StrainInTaraMea StrainInTaraMea Buna ziua, revin din nou, sunt in italia din 2017 fara renîntoarcere în țară, acum vreau sa ma intorc definitiv, din 2017 pana acum sunt 4 ani, in acesti 4 ... (vezi toată discuția)
Agresat de un vecin MENGHINA MENGHINA Buna seara ! In august 2017 am fost agresat de un vecin,am primit un pumn in obraz . Pina la aceasta data am fost amenintat atit eu si familia mea de ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariile integral sicoe florin sorin sicoe florin sorin ma numesc sicoe angelica cristina si sunt angajata la sc regent security prahova la un punct de lucru in Brad jud Hunedoara in calitate de agent paza. in luna ... (vezi toată discuția)