avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, revin din nou, sunt in Italia din 2017 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, revin din nou, sunt in Italia din 2017 fără întrerupere...

Buna ziua, revin din nou, sunt in italia din 2017 fara renîntoarcere în țară, acum vreau sa ma intorc definitiv, din 2017 pana acum sunt 4 ani, in acesti 4 ani am stat in chirie la negru si am muncit tot la negru pentru ca nimeni nu a vrut sa ma angajeze in final in anul 2019 am fost angajat mai exact un an si 4 luni pana in octombrie 2020, din noiembrie 2020 pana la ora actuala inca am luat somaj si mai am o luna de luat, acum intrebarea mea este, daca vin in tara ce drepturi am,? Statul da vreo-n ajutor ceva?? Mai sunt proiecte de facut pentru tineri??? Mulțumesc mult!! Sau vreon ajutor pentru repatrierea bunurilor??
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
StrainInTaraMea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 23 Iunie 2021
Daca ati lucrat la negru, nu aveti ce ajutor sa primiti de la statul roman.
Cornel Vasile, Consilier juridic
Dar exista vreo-n ajutor pentru repateierea bunurilor???
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu exista nici pentru asa ceva un anumit ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - sarcină în ccc Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment eu sunt in concediu crestere copil pana pe data de 1.05.2019.Daca eu voi ramane insarcinata si va trebui sa nasc dupa ce copilul face ... (vezi toată discuția)
Angajat fictiv Vasile ciocadau Vasile ciocadau Buna seara,am o intrebare ub pic banala , in timp ce majoritatea s-ar plinge ca au muncit la negru la mine e invers .Am fost angajat fara stirea mea aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil A.zaharia A.zaharia Buna seara . Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in ... (vezi toată discuția)