avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deduceri personale 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deduceri personale 2019

Buna ziua, am o banuiala cum ca, progrmul de salarii nu-mi calculeaza corect deducerile personale. As vrea sa-mi dati formula de calcul si tabelul (exista si asa ceva) cu deducerile deja calculate in fc. de venitul brut si persoane in intretinere. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 5 Iunie 2019
Vedeti acest articol
Deducerea personală 2019: În ce condiții pot beneficia salariații de aceasta
www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza deducerea personala? elenailie elenailie Buna ziua as vrea sa stiu cum se caculeaza deducerea personala pentru o persoana care are venit brut de 3000 de lei si are o persoana in intretinere; eu am ... (vezi toată discuția)
Deducerea personala de baza tiberiussly tiberiussly Care este deducerea personala de baza in cazul in care am in intretinere un copil minor?Presupunind ca salarul brut este de 1200 ron,ce valoare are deducerea? (vezi toată discuția)
La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)