avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la limita de varsta

Buna ziua. Pentru pensionare la limita de varsta dar fara indeplinirea stagiului complet de cotizare. Am 29 ani vechime din care 10 ani de grupa 2 cu 70% , se ia in calcul grupa pt majorarea punctului de pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:45, 5 Iunie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul varsta de pensionare asandulescu asandulescu Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care ar fi varsta la care pot sa ma pensionez tinand cont de Legea 380/24.12.2013 referitor la grupa 1 de munca.Datele mele ... (vezi toată discuția)
Determinarea varstei de pensionare mirceamandrut mirceamandrut Buna ziua, Am urmatoarea situatie: conform calcului de determinare varsta de pensionare pentru femei, eu pot iesi la pensie in luna septembrie 2012, cand ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot iesi la pensie? zohnermariana zohnermariana Sunt nascuta in 9 august 1958 si am o vechime in campul muncii de 29 de ani si 4 luni.Cand pot solicita iesirea la pensie anticipata sau la limita de ... (vezi toată discuția)