avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara! cum pot obtine tutela tatalui meu care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara! cum pot obtine tutela tatalui meu care este diagnosticat cu avc ischiemic central! asica nu vb si nu poate scrie cu stanga, dreapta fiindui paralizata! am un certificat de gradul 1 cu insototor! cum pot obtine tutela , pt a face un cont bancar

cum pot obtine tutela tatalui meu , avand un grad 1de handicap cu insotitor ! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: petruta.34 , utilizator 11:13, 12 Iunie 2019
Va puteti adresa instantei de judecata de pe raza caruia domiciliati. Depuneti actele solicitate dupa ce consultati un avocat. Denumirea este punere sub interdictie . Documentatia merge mai departe la Parchet si apoi la politie care va face demersuri pentru expertizare medicala. Dupa aceasta procedura, instanta va emite o hotarare in acest sens.

viorel2001249 a scris:

Va puteti adresa instantei de judecata de pe raza caruia domiciliati. Depuneti actele solicitate dupa ce consultati un avocat. Denumirea este punere sub interdictie . Documentatia merge mai departe la Parchet si apoi la politie care va face demersuri pentru expertizare medicala. Dupa aceasta procedura, instanta va emite o hotarare in acest sens.

va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)
Reprezentare persoana cu handicap grav mihaeza73 mihaeza73 Am un fiu care are 20 ani. Este evaluat cu handicap grav permanent (tetrapaeza spastica), si nu are discernamant. As dori sa aflu sub ce forma as putea sa-l ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie - debilitate mintala Raluca Bogdan Raluca Bogdan Buna ziua, Bunica mea sufera de debilitate mintala si pt a rezolva probleme juridice, familia noastra vrea sa demareze punerea sub interdictie. Va ... (vezi toată discuția)