avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificare gaze, cheltuială împărțită pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificare gaze, cheltuială împărțită pe cota-parte indiviză. E corect?

buna ziua.la noi in bloc sa efectuat verificarea periodica la gaze in apartamente.gazele sunt la pausal.cheltuiala a fost impartita pe cota parte indiviza, va rog sa mi spuneti dc este corect.cred ca ar fi trebuit impartita in mod egal pe apartamente.nu vad legatura cu cota indiviza.multumesc,o zi buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:13, 6 Iunie 2019
Buna ziua,
Puteti contesta la presedinte modul de repartizare
ART. 88 din legea 196/2018
Cheltuielile pe beneficiari sunt cheltuielile cu privire la: citirea, calculul si gestiunea consumurilor individuale de apa rece, apa calda, caldura, gaze, energie electrica, deseuri municipale; servicii cu privire la repartitoarele de costuri; chiriile spatiilor comune - boxe, casa scarii, holuri, spatiu ghena, terasa etc.; gestiunea financiara; gestiunea contractelor cu caracter individual; intretinerea interfonului si a partii de instalatie din interiorul proprietatii individuale; verificarea metrologica a contoarelor individuale de energie termica, in cazul distributiei orizontale; reviziile instalatilor interioare de gaze, apa si incalzire; alte servicii individuale catre proprietari.
Nu se pune pe cota parte....chiar daca sunt 3 camere sau 5 au aceeasi teava...si este una/apartament.
Este incorecta modalitatea de repartizare costuri verificare instalatie comuna
Repartizarea se face conform dispozitii in vigoare pe benefiiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condominiu bloc proprietate personala ContSters429712 ContSters429712 Buna ziua ! Imi spune-ti va rog ce se întâmplă in momentul in care plec din apartament pentru o perioada nedeterminata. Care sunt obligațile mele de plata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere in lipsa de acasa KLTM KLTM Am lipsit din locuinta cateva luni si am facut o cerere de scoatere de la intretinere. Zero persoane sa puna. Vad cu stupoare ca au pus zero persoane insa ... (vezi toată discuția)
Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)